terug

Roerei Tonijn

Een super simpel eiwitrijk ontbijt, waarvan je tot ver voorbij de lunch vol zit. Ook als je geen visliefhebber bent is dit recept het proberen waard, want de vissmaak van de tonijn valt deels weg.

👨‍ 1 persoon ⏱ 10 minuten

Ingrediënten

  • Roomboter

  • 2 eieren

  • 1 blikje tonijn

  • Ketjap Manis

  • Knoflookpoeder

  • Paprikapoeder

Bereiding

  1. Zet een koekenpan op laag vuur met een klontje roomboter
  2. Breek twee eieren in een schaaltje en voeg de tonijn toe. (Eerst afgieten!)
  3. Voeg een eetlepel Ketjap, wat knoflookpoeder en paprikapoeder toe.
  4. Roer het geheel tot een mengse en giet het in de verwarmde pan. Zet vervolgens het vuur hoger (middelhoog)
  5. Roer het geheel na twee minuten goed door en blijf roeren tot het gestold is.
  6. Serveren met mayonaise of chilisaus.